Jul

Bordpynt

Stærkt inspireret af Shane er her en ide til bordpynt / bordkort. Toiletrullerne er malet og derefter dekoreret med filt og perler. Op igennem hullet trækkes en rød serviet, der fungerer som nissehue. Der kan skrives navn på hver nisse, eller de kan dekoreres med en personlighed – fodboldspiller, strikkedame osv.

nisser

Nemme juletræer

Første træ er filtet med filtenål uden på en styroporkegle. De små pailletter er sat fast med små, korte guldknappenåle.

Træ nummer to er lavet af en papkegle. Uden på keglen er der viklet garn i forskellige grønne nuancer.

Træ nummer tre er syet sammen af to stykker grøn filt. Der er puttet lidt bamsefyld i for at give lidt fylde, og til sidst er der syet pailletter på.

Julehjerte

De sidste par gange, jeg underviser i håndarbejde, inden jul er friere end de plejer at være. Jeg er stor modstander af, at håndarbejdsundervisningen bliver “fritidsklub” hvor det hele handler om at “få noget med hjem”. Jeg vil til hverdag gerne have fokus på faget og på den kreative proces som jeg synes er så vigtig for børnene. Når det så er sagt, bliver der løsnet op de sidste par gange før jul. Her har vi nemlig lavet julestue med masser af små hurtige projekter så man i dén grad kan få noget med hjem til jul. Dette hjerte er en af projekterne. Syet på vandopløseligt plast og dekoreret med et par perler. Så er dén ikke længere…

Der kan selvfølgelig også laves andre figurer.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s