Om mig

Jeg er 45 år og underviser i 9. og 10. klasse i matematik og fransk. Derudover underviser jeg i syning på diverse aftenskoler. Fritiden bliver brugt på butiksfællesskabet Designkartellet og alt det, der kan læses om i bloggen her.

Jeg har to piger “den store” på 13 år og “den lille” på 9. Du kan få fat på mig ved at lægge en besked her på bloggen eller skrive til adjohanson(snabela)mac.com

Advertisement

33 tanker om “Om mig

 1. Hej.
  Jeg har set din smukke grønne trøje og vil høre om du vil dele hvilket garn og hvad farven på garnet er?
  Vh LiseLotte

 2. Hej. Jeg vil høre om du skulle have Alt om håndarbejde fra 1995 nr. 1. I det blad er der en opskrift på en strikket du som jeg har lavet 3/4 færdig og lige har fundet frem igen efter 15 år i en skuffe. Men desværre er opskriften blevet væk. Så har du mon det nummer, og ville du evt. sælge det til mig eller lave en kopi? Mange venlige hilsner, Elisabeth email: emoestrup@hotmail.com

 3. Hej
  Jeg har et spørgsmål til dig, da det ser ud til at du er en af de få som kan svare. Hvornår er det pædagogisk mest hensigtsmæssigt at lære en lille pige at strikke?
  Jeg har et barnebarn på 7, som glæder sig til at hun skal lære det, men jeg vil jo gerne have at det skal være en succes, så jeg vil starte med at lære hende det, når hun har den “perfekte” alder. Kan du hjælpe mig?
  Tusind tak for hjælpen,
  Anne

  • Hej
   Det er meget forskelligt fra barn til barn. For nogen vil 7 år være for tidligt. Så kan man i stedet rundstrikke på de rammer man kan få i fx Panduro. Det er nemt og altid en succes.
   Mvh
   Anne Dorte

 4. Hej.
  Sad og søgte på gamle alt om håndarbejde. Og så at du ligger inde med blade fra 70’erne og 80’erne. Der hæklede jeg en bikini til mig selv med opskrift fra sådan et blad. Du skulle vel ikke ligge inde med et blad med opskriften på sådan en. Det er min datter der ønsker sig en hæklet bikini.
  Venlig hilsen
  Anne

 5. Hej.

  Sikke en lækker blog – og skønne ting du syr. Jeg vil høre om jeg må låne et billede af en nederdel. Stribet hør, blot som inspiration. Jeg sælger stof- og det kunne være god inspiration.

  Kh Rikke.

 6. Hej, jeg faldt over din blok, ved at søge på hæklede puder. Jeg er helt vild med dine runde, hæklede puder, de er super flotte. Sælger du af dem eller har du evt. en opskrift på hvordan man laver dem? Jeg er ikke så god til at hækle og har ikke så meget tid, så vil egentlig helst købe en færdig en 😉
  Mvh Gitte

  • Tusind tak for ordene. Jeg sælger nogen gange puderne i butikken Designkartellet til 375,-
   Jeg har ingen opskrift. De er vist nærmest lavet sådan lidt tilfældigt 😊

 7. Hejsa. Jeg er faldet over dine skønne side og en skøn kjole du har syet. Det er den grønne med små prikker – kan du huske hvad dette Burda mønster hedder?
  vh Louise

 8. Din blå frakke elsker jeg. Har du selv designet den? Jeg går til syning, hos en vidunderlig lærer i Holbæk. Nyder at mødes med andre, der har samme interesse for at udvikle mine projekter. Hvordan gør du?
  Venligst Lisette Eriksen.

  • Tak for det og velkommen til. Frakken bygger på et mønster fra italienske Marfy, og så har jeg lavet et par småændringer. Dejligt at du har et godt sted at sy. Det er så skønt at kunne dele det med andre 🙂

 9. Hej Anne Dorthe,
  Har lige fundet din blog og meldt mig til. Glaeder mig til at se nyheder i fremtiden. Speciaelt med syning. Jeg bor i Portugal og det er altid rart at modtage et dansk pust derhjemmefra.
  Mange hilsner fra det sydlige.
  Birgitte

 10. Hej Anne Dorte.
  Sad lige og kiggede på håndarbejdsideer på nettet og pludselig poppede du op (eller altså din side gjorde:-), og så fik jeg lige lyst at sende en hilsen, der er jo løbet meget vand i åen siden praktik på Værebro og syning. Kan se du stadig er lærer, jeg har skiftet spor og arbejder i en fritidsklub, men er lige gået på barsel og skal starte på syhold hos Line (Marapytta), hvor jeg også så du havde været… tilfældigheder er da spøjse. Håber du har det dejligt. Mvh Christine

  • Hej Christine
   Hvor sjovt at høre fra dig her. Jeg håber du går rundt og har det godt. Barsel? Det lyder dejligt. Og så kan du godt glæde dig til Line. Hun er dygtig… og sød er hun også 🙂

   Mvh
   Anne Dorte

 11. Hej
  Har set dine julesokker. Mon jeg kan købe to stk. af dem. Begge med et A på – det ene bogstav i pigefarvede blomster det andet i et drengefarvet blomster. Skal selvfølgelog bruge dem den 1.12:-)). MVH Anne

  • Tak for interessen 🙂
   Jeg kan godt nå at lave dem til dig inden d. 1/12. De koster 299,- stykket inkl. forsendelse. De måler cirka 50 x 30 cm og der er pladevat inden i så de ikke falder sammen når de er hængt op. De er også forede. Jeg kan sy bogstaver på som du vil have det, og jeg kan lave drengesokken lidt mere drenget i farverne hvis du vil have det.

   Mvh
   Anne Dorte

  • Hej Anne
   Jeg har ikke hørt fra dig igen angående julesokkerne, så jeg går ud fra at du alligevel ikke er interesseret. God jul til dig og dine 🙂

 12. Hej Anne Dorthe
  Verden er lille… Faldt over dit navn, og undrede mig over den velkendte klang. 1. fordi jeg har det samme, + gamle efternavn var Johansen, og fordi vi er gamle kollegaer fra Buddinge. Jeg er selv lige startet som blogger, og hvilken fantastisk verden. Jeg vil følge med i din blog, og blive inspireret.

 13. Du har spændende knapper vist på din web.site. Men intet om, hvor man kan se dem. jeg går ud fra de er til salg?.

  mvh
  Anne Merete Grønlund

  • Hej Anne Merete. Knapperne er desværre ikke til salg. De er bare vist som inspiration. De er købt på et marked i USA. Håber du kan blive inspireret af bloggen 🙂

 14. åhh hvor var det herligt at se dit udpluk af de gamle alt om håndarbejde blade. jeg har selv ledt efter min mors men kun fundet nogle enklte stykker. bla. det blad med strikke-frederikke.
  jeg har selv en mus – nok inspireret af magnus tagmus, men opskriften er væk .- mon den er i dine gemmer ?. han er strikket i gråt uldgarn og ca. 25 cm høj.
  der er kamp om ham blandt mine piger, så jeg tænkte jeg ville forsøge at strikke nogle nye til dem.
  mange hilsner fra karin

  • Hej Karin

   Jeg kan desværre ikke komme til mine blade lige for tiden. Men når jeg får mulighed for det igen vil jeg prøve at kigge efter din mus.

   mvh
   Anne Dorte

 15. Hej Anne Dorte.

  Jeg sidder netop og surfer for at finde en opskrift på en pakkekalender, som min mor og jeg lavede da jeg var barn.
  Opskriften var fra Alt om Håndarbejde og den har været i et blad fra omkring 1976-1979.
  Kalenderen var en luftballon, som man laver af papmache og så hænger der en lille kurv nedenunder med nogle nisser i. Fra kurven hænger der 24 pakker i snore. Den var SÅ fin!
  Og jeg ville nyde at lave den til min egen datter.

  Er du tilfældigvis stødt på den opskrift i din gennemgang af de
  gode gamle blade?

  Bedste hilsner
  Caroline

  • Hej Caroline

   Jeg kan desværre ikke komme til mine blade for tiden. Næste gang jeg er i nærheden af dem vil jeg gerne kigge efter til dig.

  • Hej Caroline.

   Jeg har lige set dit indlæg. Du skriver at denne pakkekalender har været i bladet 1976-1979. Jeg har et mønster fra 1995 med en luftballon, men selve ballonen er 1 styroporkugle i 28 cm i diameter. Der hænger en nisse på ballonen, og i kurven er der 2 nisser og 2 pakker.Resten af pakkerne er på ballonen.

   Mvh.
   Jette

 16. Hej Anne Dorte,

  Imponerende alsidig blog – étonnant! Glæder mig til at bruge den. Dine boganmeldelser kan jeg rigtig godt lide. God inspiration til en læsehest.

  RESPECT!!!

  Anne P.

 17. Tak for de fine ord. Mønstret til blusen er fra et “Ingelise” blad. Jeg er ellers ikke den store fan af “ingelise”, men lige her var der et fantastisk fint mønster der kunne bruges. Man skal jo have et åbent sind 🙂 Jeg har brugt mønstret flere gange, måske det vises senere på bloggen her.

  kh
  Anne D

 18. orv, den bluse er godt nok sød – og i en af mine favoritprints. Jeg har godt nok ikke syet noget af mit eget endnu. Men her var da god inspiration – tak for det:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s