Poncho

For et par måneder siden blev jeg færdig med 1 styk poncho, i noget garn jeg ikke kan huske hvad hedder, i en opskrift, jeg ikke har længere og med lidt ændringer, som jeg heller ikke har helt styr på…. Men derfor kan I jo alligevel godt få lidt billeder.

poncho 1 poncho 2 poncho 3Follow on Bloglovin

Reklamer

5 thoughts on “Poncho

  • Det er en opskrift fra butikken Uldstedet. Jeg har den desværre ikke længere, så jeg kan ikke komme det nærmere. Måske butikken (de har en hjemmeside) kan hjælpe dig.

 1. ….”så, så man lige mig strikke rundt på en rundpind”….YAY!
  Efter at have set mængder af videoer, billeder og forklaringer på “magic loop og pinde vendes denne vej og drejes en halv omgang”, så klarede du det med 1 minuts video – no nonsens, no loop – lige ud af landevejen. Many Thanks – du er i sandhed en håndarbejdslæreINDE!
  Fru Holst

 2. …se, nu er det et “well known fact”, at vi – i vores familie – kan være en smule fatte-svage….Jeg har forsøgt mig med magic/mirakel lykke etc. i forb. med brug af rundpind – og selvom jeg har set både videoer og billeder, og forstået noget!, så forstår jeg det ikke alligevel – ex. forskel på de 2 pinde (når den ene skal være foran) og den slags – nu er du jo håndarbejdslæreINDE, måske du kunne hjælpe en hovedløs?
  Fru Holst
  Pæn, pæn poncho, den der!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s