Jeg kan altså bare ikke strikke!

Eller… det kan jeg faktisk godt. Til dels også semi-indviklede ting. Men min strikkefasthed er lidt som vinden blæser. Jeg er ENDELIG blevet færdig med Lemon fra Helga Isager.

Jeg synes den har taget for evigt, og der har været uendelige rækker af vrangmasker. Så har jeg da også fortjent, efter alt det hårde arbejde, at sidde tilbage med en perfekt vest!! Men nej! Den er cirka 5 cm længere/større i den ene side. Og jeg har talt maskerne. Alt passer, det er simpelthen strikkefastheden der er forskellig. Jeg satser på at det ikke kan ses når enderne er hæftet, trøjen er vasket og “musikken spiller”

Reklamer

8 thoughts on “Jeg kan altså bare ikke strikke!

 1. jeg har også strikket Lemon, jeg strikker meget, men denne bluse af Helga Isager blev skæv, jeg var rigtig ked af det, og kan ikke forstå, havd der er gået galt. Jeg blev lidt glad, for at se at andre også har haft problemer med den bluse. Øv øv Nina

 2. Pingback: Se hvad jeg har lavet!!! | ea-o

 3. A’hva kan du ikke??? Det kan du da rigtigt godt.. Det kan jeg jo selv se..
  Altså hvis du siger du ikke kan strikke – og jeg – som lige har købt en bog så jeg kan lære det, fordi jeg vitterligt slet ikke kan strikke..
  HvorDAN skal jeg nogen sinde tro på at jeg kommer til at lave noget der bare ligner dit lidt – hvis du ikke kan strikke??
  Hvad er det så ellers, det der super fine blå noget du har lavet? Trylleri?? 😉

  Fin blog ellers 🙂

  • Jo tak 🙂 Og jo, jeg kan jo godt strikke, men jeg bliver bare så irriteret over at det ikke bliver ENSARTET! Måske skulle jeg bare være lidt mere glad for at jeg faktisk strikker – som du så fint foreslår. Og så velkommen ind i strikkekampen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s