Fastelavn falder sent i år

Og alligevel kom det lidt bag på mig. Som i “på søndag? Altså NU på søndag?”

Ikke noget med Tintin eller kanelsnegl til den store i år. Hun havde aftalt noget med en veninde og det styrede de selv. Jeg blev bare bedt om at sy en lyseblå nederdel og det tog vel maksimalt en halv time. Den lille, derimod, ville gerne være cheerleader. Hun havde en helt præcis ide om hvordan dragten skulle være, så inden jeg gik i gang, brugte vi sammen tid foran computeren på at finde inspiration.

Jeg har brugt et T-shirt mønster som basis og lavet dragten ud fra det. Nederdelen er et lige stykke som er sat fast på overdelen så der dannes wienerlæg. Det hvide stof er satin og det blå er en jersey. Begge stoffer blev udelukkende valgt ud fra deres “glimmer og skinne” evner. På maven skulle der stå O.C for det er hendes klasse, og dem skulle der selvfølgelig heppes på.

Dragten lukkes med lynlås. Hvis det hele havde været jersey kunne man jo bare trække den over hovedet, men her var der altså brug for en lynlås. Nederdelen er bare overlocket forneden. På overdelen står halsudskæring og ærmegab rå. Denne type jersey ruller ikke så meget, så jeg synes ikke der var nogen grund til at gøre mere ud af det. PomPom’erne er købt i den lokale Fest og Farver butik.

Reklamer

2 thoughts on “Fastelavn falder sent i år

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s