Et lille stykke strik…

… der har taget ganske forfærdelig lang tid! Jeg synes trøjen er så fin, men der har været så mange vrangmasker at strikke. Det beviser nok bare at jeg ikke er en ægte strikker. Jeg synes nemlig ikke det er ligegyldigt, om jeg skal strikke ret eller vrang. Vrangmasker er bare meget mere besværlige!

Men trøjen er altså færdig nu, og den er vellykket. Pigen kan lide den og synes den er dejlig at have på. Både opskrift og garn er fra BC Garn.

5 thoughts on “Et lille stykke strik…

 1. Pingback: Poncho? Ja tak! « ea-o

  • Hallo Siffon (eller chiffon?! ;0)),
   Dér så man så lige mig gå i Banjo over dén trøje! Den er jo bare GUDESKØN!! Gud ved om min lille Donna ville gå med sådan een? (Her er lidt egen på dét punkt!!) – men nu da den jo er lilla på billedet ku man måske overtale hende!! *fnis*

   Måtte lige ind og lure hos BC Garn, og dér ku man da osse godt gå lettere shopamok i deres mønstre. Mormor må ha gang i strikketøjet til årets julegaver!!

   Tak for at dele!
   Knus

  • Den er altså også blevet fin, synes jeg selv. Så hvis Bedste har mod på vrangmaskerne (og det har hun sikkert) er det bare om at komme i gang. Garnet er for øvrigt noget af det blødeste.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s