London #1

Så fik jeg dem set, de dejlige Grace Kelly kjoler. Man måtte desværre ikke, men forståeligt nok, fotografere på udstillingen. Men denne  fine sag stod lige udenfor, som introduktion til udstillingen, og den måtte man gerne tage billeder af.

Udstillingen var enkelt og kronologisk bygget op og (næsten) alle kjoler der blev vist havde man også fundet fotos af fra “dengang”. Der blev også vist film klip fra både hendes Hollywoodfilm og film fra hendes virke som prinsesse. Jeg var begejstret!!

Resten af V&A er jo også i den grad fantastisk. Jeg har været der flere gange og deres “Fashion” afdeling er utrolig. Så mange fine eksemplarer af historisk og nutidigt tøj har de i deres permanente udstilling. Her er bare et par eksempler:

Deres seneste nyerhvervelse var også flot, måske er der nogle af os over 40 der husker en anden prinsesse iført denne her:

Hele den gulvlange kjole og den lille bolero er broderet med små pailletter og ægte perler. Den må have været meget tung at have på og nok ikke helt behagelig at sidde i….. på den anden side…. hun var jo prinsesse….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s