Mere tunika

Jeg blev så glad for denne her at jeg tænkte at dem måtte jeg lave nogle flere af. Denne er i det lækreste, bløde sorte valkede uld.

Denne gang har jeg i stedet for lynlås sat to store hægter i. Jeg har zig-zag’et alle sømrummene ned. Det giver en fin effekt og så giver det nogle dejlige flade sømme, hvad der ellers kan være svært når man syr i denne slags stof.

Reklamer

7 thoughts on “Mere tunika

    • Hvis det går helt galt så sig til. Så kan jeg tegne mønstret af og sende det til dig. Der er ikke så mange dele, så det er hurtigt gjort 🙂

    • Hej Tina. Tak for dine søde kommentarer. Jeg tjekkede igen og nummeret et rigtigt nok. Men det er fra bladet Burda og ikke et mønster i løskøb. Altså blad nr. 10/2009 og så model 104 i bladet. Undskyld forvirringen! Jeg ved ikke hvordan man skaffer et tidligere blad i London – her går man jo bare på biblioteket:-)

  1. Nej, hvor er den bare skoen og saa klaer den dig rigtig godt. TAK for tippet i det foerste indlaeg med denne model. Jeg er nu paa jagt efter moenstret. Finder jeg det ikke, maa jeg improvisere! Jeg er helt pjattet med isaer denne version. Den er lige mig. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s