At tage tyren ved hornene…

… eller strikken på pindene eller noget i den stil. I hvert fald har jeg fået gang i mit eget strikdesign igen. Måske handler det mest om at jeg er i gang med at skrive bachelorprojekt og det derfor er så uendelig nemt at finde på overspringshandlinger.

Reklamer

2 thoughts on “At tage tyren ved hornene…

  1. Hej med dig, man kan vel godt kalde det en overspringshandling det du gør der, men jeg tror også, at når man sidder i en skriveproces, har hjernen brug for at lave andre ting også. Jeg tror også at jo dybere man dykker ned i sit stof/fag, jo mere avanceret en kontravægt vil hjernen kræve eller forsøge at opnå. Øøøøh, var det noget sludder, jeg lige fik lukket ud der? Altså jeg har bare selv oplevet det flere gange. Ex. da jeg skrev min bach. ordnede jeg vores indretningsproblem i vores stuer, og det kom nærmest ud af det blå…. Hjernen er en finurlig een.
    Det ser spændende ud det du laver, jeg kan også godt li de farver du har valgt til striberne. Er det den samme bluse du er i gang med nu?

    • Hej Rikke. Jeg tror du har ret i at man skal lave noget andet ogsa. Mit problem er at jeg slet ikke far lavet noget bachelor!! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s