Hvem har egentlig fundet på det dér Halloween?

Det har Fætter BR faktisk, læste jeg i avisen. Butikskæden var den første til at introducere Halloween herhjemme. Og nu hænger vi på den! Halloween har rigtig taget fart de senere år og der er masser af penge i dét fordi det ikke kun er for børn men i høj grad også for de unge (og måske også de voksne?). Herhjemme er halloween i hvert fald blevet “almindeligt”. Det betyder at der skal findes kostumer frem. Den store ville være “sådan en fin dame der lokker og så laver folk om til vampyrer”! Hun havde lavet en fin tegning af kjolen og vi fandt skinnende rødt stof den kunne sys af. Den lille fandt et sørøverkostume i kassen. Dejligt når der er genbrug – det blev hun ikke mindre uhyggelig af.

Halloween 1 lillesøster

Reklamer

3 thoughts on “Hvem har egentlig fundet på det dér Halloween?

  1. Pingback: Halloween | ea-o

  2. Ej hvor er de søde! Min datter på 10 år blev dog klædt ud som djævle-pige og hun levede sig helt vildt ind i det. Hendes veninder og hende selv havde virkelig en sjov halloween. Se kostumet her: http://www.temashop.dk/djaevle-kostume-pige.html . Hun elsker at klæde sig ud, så vi har kigget på hjemmesiden sammen for at finde flere smarte udklædninger til hendes klædeskab.

  3. Nej, hvor er de flotte – altså… øhm – uhyggelige! 😉 Hos os er vi stadig kun nået til græskarret, men mon ikke resten følger, når den store kommer i skole?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s